Categories
Poem

Sunday Poetry #4

Sangkanparaning Uni

Wakijo (2019)

Urip iku neng ndunyo tan lami 

Umpamane jebheng menyang pasar 

Tan langgeng neng pasar wae

Tan wurung nuli manthuk 

Mring wismane sangkane uni

Ndang balio ndang balio

Ojo nganti kesasar

Ing mengko ojo samar sangkanparanipun

Ing mengko podho weruho 

Yen asale sangkanparan duk ing uni

Ojo nganti kesasar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *